לחם טחינה – מתכון מהיר ופשוט

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

נגן וידאו

מתכון ללחם טחינה

מצרכים:

  • 6 כפות טחינה
  • 4 ביצים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שומשום
  • שמן

אופן הכנה של הלחם:

מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו.

בקערה נשים 6 כפות טחינה, 4 ביצים, 2 כפות דבש,  מלח ואבקת אפייה.

נערבב היטב את כל המרכיבים (אפשר עם מטרפה) עד קבלת בלילה דלילה וצהובה.

בעזרת השמן משמנים תבנית אינגליש קייק ושופכים אליה את כל הבלילה, מפזרים מעל 3 כפות שומשום ומכניסים לתור למשך 20 דקות.

אחרי 20 דקות עושים בדיקה באמצעות קיסם, אם הקיסם נכנס בקלות נחזיר את המאפה לתנו לעוד מספר דקות, אם לא נוציא ונניח ללחם טחינה שלנו להתקרר.

בתאבון.

תגיות: