גלידה ביתית מתכון הקל ביותר

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

איך להכין גלידה ביתית עם 2 מרכיבים

איזה כיף זה גלידה נכון?! יש מבחר כל כך ענקי של גלידות שלפעמים קשה לבחור מה הכי בא לנו, יש כל כך הרבה טעמים, כל כך הרבה צבעים ולמען האמת זה מבלבל מאוד. הפעם הבאנו לכם מתכון לגלידה ביתית רק מ- 2 מרכיבים, סופר פשוטה להכנה ויש לכם גלידה בטעם שאתם אוהבים בלי יותר מידי התלבטויות, קצר וקולע. מתחילים.

מצרכים:

  • מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • כוס חלב מרוכז

תוספות לגלידה:

כתוספות לגלידה תוכלו לבחור לפי טעמכם האישי. האופציות מרובות אז תנו לדמיות שלכם להתפרע. אפשר להוסיף:

  • שברי עוגיות שוקולד צ'יפס,
  • סירופ פטל \ אוכמניות \ פירות יער,
  • אגוזים,
  • כרמל,
  • עוגיות לוטוס.
איזה כיף זה גלידה נכון? האם אפשר להכין את גגלידה בבית משני מרקיבים בלבד? ללא מכונת גלידה וללא ציוד כלשהו בכלל?

אופן הכנה:

התהליך הוא פשוט להפליא.

לתוך קערת מיקסר שופכים מיכל של שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל)
מחברים וו גיטרה (וו מטרפה) ומפעילים, תחילה על מהירות נמוכה,
כדי שהשמנת לא תשפריץ לכל עבר, ולאט לאט מגבירים את המהירות,
עד שמקבלים קצפת יציבה וכמעט חלקה לגמרי.
נוסיף כוס חלב מרוכז לתוך הקערה ונמשיך בהקצפה
עד שהתקבלה תרכובת אחידה.
זהו הבסיס לגלידה שלנו מוכן.
בקערה נפרדת נתחיל לרקוח את גלידת החלומות שלנו,
נשים את תערובת הגלידה שיצרנו ואליה נוסיף את התוספות האהובות עלינו,
נערבב בעדינות את כל התערובת רק עד שהתוספות נטמעו.
השתדלו לא לערבב יותר מידי כדי שהתוספות יתפוררו לכם ולא יהיו מורגשות בתוצר הסופי.
נכסה את הקערה בניילון נצמד או שנעביר למיכל אחר עם מכסה תואם ונכניס למקפיא.
אחרי כמה שעות טובות יש לנו גליה מעשה ידינו.
דרך אגב תוכלו להשתמש בכמות שנוצרה בקערת
המיקסר לכמה גלידות עם תוספות שונות – לבחירתכם.

תגיות: