הכנת גלידה ביתית בבלנדר

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

מתכון לגלידה ביתית בבלנדר

הכנת גלידה ביתית זה לא כזה סיפור רציני, אפילו תופתעו לגלות עד כמה זה פשוט. הפעם הבאנו לכם מתכון לגלידה ביתית בריאותית פשוטה להכנה, ללא חומרים משמרים וכל מיני קסמים כימיים, עם מקסימום של הנאה. מתחילים.

מצרכים להכנת גלידה ביתית:

  • כוס תמרים ללא גרעין

  • ½ כוס שקדים מושרים ומקולפים

  • תמצית וניל

  • 100 מ"ל מים

  • קערת קרח

ככה מכינים גלידה בבלנדר:

לתוך בלנד מכניסים, כוס של תמרים מגולענים, ½ כוס של שקדים מקולפים.
שעבור השרייה במשך הלילה, 100 מ"ל מים ו- 3 טיפות של תמצית וניל (או ½ ס"מ ממקל וניל – אם יש ברשותכם אחד).
מפעילים את הבלנדר עד שמקבלים עיסה חלקה לגמרי.
מוסיפים את קערת הקרח ושוב מפעילים את הבלנדר עד שמתקבל מרקם.
כמו של גלידת סורבה והדבר הכי כיפי שאפשר להתחיל לאכול מיד,
אז קחו קערה תעבירו את תכולת הבלנד אליה תוסיפו לכם איזה סירופ או דבש או סילאן וקדימה להתחיל לאכול.

נגן וידאו
תגיות: