מתכון קל ללאפה ביתית

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

מתכון קל ללאפה ביתית

לצפייה במתכון המלא לחצו
show more

דרגת קושי – קל
זמן הכנה – 120 דקות
מפר סועדים – עבור 6

אביזרים:
קערת לישה
מערוך
נייר אפייה
מחבת רחבה מאוד
מיקסר
ניילון נצמד

מצרכים:
3 כוסות קמח חיטה לבן בהיר שופרסל
1+1/2 כוסות מים
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר לבן שופרסל
1/2 כף מלח שולחן מעולה שופרסל
4 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל
1 כפית זרעי כוסברה – כתושים (מומלץ אך לא חובה)

אופן ההכנה:
1. בקערת לישה מניחים את הקמח עם הסוכר והשמרים ומערבבים.
2. יוצרים גומה ובתוכה מניחים את המלח, זרעי הכוסברה, השמן והמים.
3. לשים במיקסר את החומרים עד לקבלת בצק גמיש מאוד (ניתן גם ללוש בצורה ידנית).
4. מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה עטופה בניילון נצמד למשך שעה.
5. לאחר שעה, מניחים את הבצק על משטח מקומח.
6. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של תפוז.
7. מרדדים את הכדורים לכדי פיתות דקות.
8. מחממים מחבת על האש.
9. כאשר המחבת חמה מאוד מניחים את הפיתה למשך כ-2-3 דקות בכל צד.
10. חוזרים על הפעולה עם יתר הפיתות.
11. מכסים את הפיתות במגבת עד להגשה.
למתכונים נוספים – כנסו למגזין שופרסל

http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971

בתיאבון!