מתכון למופלטה – חגית אלקבץ

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

מתכון למופלטה - חגית אלקבץ

המתכון למופלטה שלי:
1 ק"ג קמח,
2 כפות סוכר,
חצי כפית מלח,
1 כפית שמרים יבשים,
וכ- 2 ורבע כוסות מים חמימים…
לכסות לחצי שעה ולחלק ל- 20-25 כדורים….
.את הכדורים מניחים בצלחת עם שמן ופותחים אותם לעלה הכי דק שאפשר…
שמים עלה ראשון על מחבת חמה- רצוי טפלון, וכבר פותחים את העלה השני…
ככה אחד מעל השני, וכשיש בערך 7-8 עלים להוציא על צלחת…
וככה עד שמסיימים…
לכסות בניילון את כל העלים המוכנים שישארו רכים וטעימים…