מתכון למופלטה מושלמת בלי שמרים עם טריק

אהבת את המתכון? שתפי עם חברות!

מתכון למופלטה מושלמת בלי שמרים עם טריק

המופלטה עם הטריק שגונב את ההצגה , הכלל הכי חשוב במופלטה היא לפתוח דק, דק, החורים – הם טובים וזה אומר שאתם מכינים מופלטה דקה ולא מלאווח.
מצרכים:
קילו קמח
כף מלח
כף סוכר
כ- 600 מ"ל מים פושרים (בין 3 ל 3.5 כוסות)
כוס שמן להשריית הכדורים
לרוטב :
כוס דבש
100 גרם חמאה
6 כפות מים
קורט מלח
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב יחד בסיר
אופן ההכנה:
בקערה שמים את הקמח, מלח וסוכר ומערבבים.
מתחילים למזוג את המים בהדרגתיות ולשים היטב עד לקבלת מרקם דביק.
משאירים לנוח כ-15 דקות בטמפ' החדר.
יוצרים כדורים קטנים – שלי שוקלים 50 גרם ויצאו לי 30 יח׳
מכינים קערה עם שמן ומניחים בה את הכדורים , משרים 15 דקות.
פותחים את הכדור עם האצבעות דק- עד לקבלת עלה כמעט שקוף.
מחממים מחבת על אש בינונית.
מעבירם את העלה למחבת וברגע שהוא מוכן הופכים אותו לצד השני.
ממשיכים עם כל הכדורים כמו בסרטון .
מכינים סירופ , טובלים כל מופלטה ברוטב ומעבירים למחבת חמה ושם שומרים את כל המופלטות החמות .